Zoeken naar die heeft ze al

Uw zoekactie voor die heeft ze al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

xvx 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
PZC + CIM
Hey, welke dame heeft zin om mij vandaag snel zonder condoom te pijpen zonder condoom tot het einde en klaarkomen in mond? Ik kan me verplaatsen, kan in de auto of je kan ontvangen. Graag ook een foto, hoeft niet met gezicht herkenbaar te zijn. Max 10min, €70. Tot snel?  
Eric 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Een centje bijverdienen door topless te gaan.
Ik ben een verzorgde 39 jarige Vlaamse man die al jaren een fantasie heeft. Ik zoek een studente of jonge dame met een kleine cupmaat (maximum C maar liefst zo klein mogelijk) die voor een mooie vergoeding topless voor mij zou willen gaan. Ik ben niet op zoek naar professionele dames, maar eerder een girl next door. We spreken ergens af en na een korte babbel gaat u topless voor mij en moest u dit toestaan mag ik ze ook aanraken. Een korte “brave” afspraak voor een eerlijke vergoeding.  
Jan 51 jaar Limburg - Beringen
Vandaag met buitenjacuzzi
Welke heerlijke meid heeft zin om mij vandaag te vergezellen naar een leuke plaats met buitenjacuzzi, leuke xl, humor, drankje erbij, genieten maar tweehonderd over als je niet op de klok kijkt, ook mee genieten van de jacuzzi  

Vandaag met buitenjacuzzi
Avontuurtje 26 jaar Limburg - Bocholt
Man gezocht voor leuke avontuurtjes samen
Goedemiddag! Is er toevallig een man tot max 50 die morgenavond een korte date ziet zitten met een niet onaantrekkelijke jonge vrouw van 26? Doe maar een voorstel met daarin een korte beschrijving, het bedrag dat je wilt geven en een (gewone) foto. Zelf dacht ik aan een date in of naast de wagen waarbij ik jou aftrek. Indien dit meevalt, zou ik graag vaker met je willen afspreken voor meer. Ik zoek maar 1 iemand, dus liefst ook iemand waarmee ik oprecht een klik zou kunnen hebben op zowel fysiek als mentaal vlak. Dit zou mijn eerste keer zijn, dus naast hygiëne zijn respect en geduld zeer belangrijk. Graag in Limburg wonend ofwel naar Limburg kunnen komen. Geen 50 mails op en af, heb een zeer drukke job en wil dit als ontspanning en avontuurtje doen, dus heb geen behoefte aan de hele tijd op en af te liggen sturen. :-) Graag ook iemand die het echt meent en die veel respect heeft voor vrouwen, bespaar me anders uw mails. Xxx  
Mrtent 29 jaar Antwerpen - Geel
Mooi weer, overspelige hormonen en zin in iets spannend :) 200 eu
Ik kan m'n hormonen niet meer te baas vandaag... :) welke vrouw heeft vandaag tijd en zin in een spannend afspraakje voor 200 euro? Ik ben zelf een sportieve bijna 30 jarige man en ik kan ontvangen of verplaatsen. Graag reactie met foto en wanneer u kan afspreken.  
Klant 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile vrouw heeft zin?
Wens af te spreken met een geile vrouw die zich aanbiedt als amateur prostituee. Hoge vergoeding mogelijk. Is het een fantasie van jou om eens als hoertje af te spreken en als hoertje te worden behandeld? Of koppel waarbij jij als hoertje wordt aangeboden door je partner? Afspraken worden duidelijk gemaakt en ik garandeer respect naar jou toe tijdens de date. Om vlug af te spreken zou het goed zijn dat je je gegevens doorstuurt met een woordje uitleg en de vergoeding die je wil. Voor een all-in hoertje is een ruime vergoeding mogelijk.  
Vince 37 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
Ik ben op zoek naar een leuke vrouw die graag word bekeken en betast om dan op haar knieën te zitten op de bank en dan kom ik achter je staan... Heb je interesse in een spannende ontmoeting op een rustige plaats in de natuur regio Eeklo of omgeving reageer dan met een beetje informatie over jezelf en een foto. Date is voor dit weekend met het mooie weer. Geef je 150e voor een leuke ontmoeting. Ik ben 37j 180cm en goed voorzien met 19cm.  

Welke vrouw heeft ook zin in seks onder de zon
Gentle Master 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man biedt zijn sletje/slavin aan?
Welke man heeft er een lekker onderdanig en taboeloos sletje ter beschikking om te verhuren? Jij bepaalt of je ze aanbiedt voor 100 euro, 200 euro, 300 euro of 400 euro. Je doet een al den niet kinky voorstel/scenario van hoe je ze zal aanbieden, hoe ze zal gekleed zijn, hoe lang, wat er kan. Komt je aanbod overeen met je vraagprijs dan zal ik je slet met genoegen voor de afgesproken duurtijd, mogelijkheden en prijs van je huren. Interesse? Stuur me een berichtje met vermelding van haar gegevens (foto), scenario en vergoeding.  
Zakenman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk kinky mateurhoertje heeft zin in ... en vergoeding.
Is er hier een kinky vrouw die lekker geil wordt bij de gedachte om zich als een amateurhoertje aan te bieden aan een oudere man? Heb je een pooier die je wil aanbieden dan mag dat natuurlijk ook en spreek ik met je pooier af. Je kikt op de gedachte om het hoertje uit te hangen, afspraken wat kan en wat niet worden gemaakt zoals met een hoertje, geen extremen gevraagd. Laat me ook weten hoeveel je wil verdienen als amateurtje. Ik ben benieuwd wie zich aanbiedt en wat je voorstel is.  
thomas 31 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
IK ZOEK GEDRAGEN WERKSOKKEN MANNEN wie wil zakcentje?
beste ik ben op zoek naar een man die zweetvoeten heeft en werksokken draagt en die me elke week er kan geven ik geef 50 euro voor 2 paar wekelijks en iemand voor altijd graag berichtje aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10